English Shqip | 

 

KDS i bashkohet iniciativës “Dhuro gjak – Shpëto një jetë”, në fushatën e dhurimit të gjakut e cila do të vijojë gjatë gjithë muajit prill. Vlen për tu përmendur edhe kontributi i grave dhe vajzave civile e nën uniformë për dhurimin e gjakut.

Shko në krye