English Shqip | 

Shkolla  e Trupës është institucion i arsimit ushtarak, në vartësi të Komandës së Doktrinës e Stërvitjes (KDS), që përgatit programet e trajnimit dhe certifikon aftësitë profesionale të personelit sipas specialiteteve ushtarake, zhvillon dhe menaxhon stërvitjen individuale  me të gjithë të rekrutuarit në Forcat e Armatosura.

Shko në krye