English Shqip | 

Qendra e Doktrinës dhe Kërkimit e ndërton veprimtarinë mbështetur në këtë mision: “Zhvillimi i doktrinës dhe i koncepteve në Forcat e Armatosura, menaxhimi i sistemit të standardizimit, mësimeve të nxjerra, librit dhe informacionit, si dhe mbështetja me projekte studimore, kërkimore dhe shkencore në fushat e sigurisë dhe mbrojtjes”.

Shko në krye