English Shqip | 

Departamenti i Përgatitjes së Oficerit të Ri është përgjigjegjës i drejtpërdrejtë për përgatitjen e oficerit të ardhshëm të FA, për mbarëvajtjen dhe ecurinë e kurseve për procesin e arsimimit, trainimit, stërvitjes e përg. fizike si dhe sigurimin e mbështetjes për pedagogët e instruktorët për zbatimin e proçedurave përkatëse për realizimin e objektivave të programit mësimor. Departamenti ndjek nga afër zbatimin e programeve, temave aplikative që zhvillojnë kursantët që përgatiten për oficerë.

Shko në krye