Ministri i Mbrojtjes për Forcën e Sigurisë së Kosovës,zoti Rrustem Berisha, vizitë në KDS.
Në Akademinë e Nënoficerëve zhvillohet ceremonia e çertifikimit të kursit të Kryekapterit.
Komandanti i KDS, Gjeneral Brigade Prof. Asoc. Dr. Bajram Begaj pret Zv/shefin e misionit të ambasadës angleze në Shqipëri, Z. Sean Melbourne.
Ambasadorja e Gjermanisë në Shqipëri, znj. Susanne Schutz, “Guest Speaker” në KLSM 2018. Pritet nga Komandanti i KDS, Gjeneral Brigade Prof. Asoc. Bajram Begaj.
Zhvillohet ceremonia e Kursit 61-të Fillestar të Nënoficerit në ANO.
Në Komandën e Doktrinës dhe Stërvitjes përzgjidhet Nënoficeri i Vitit 2018.
QS zhvillon stërvitjen simuluese CPX/CAX me Kursin e Avancuar të Nënoficerit në ANO, “PAJETI 18”
Gjeneral Volker Wieker, ish-Shefi i Shtabit të FA gjermane “Guest -Speaker” në KLSM 2018.
Komandanti i KDS Gjeneral Brigade Prof. Asoc. Bajram Begaj, prezanton Shefin e QS
Komandanti i Forcës Tokësore të Forcës së Sigurisë së Kosovës, Gjeneral Brigade Enver Cikaqi, “Guest Speaker” në KLSM 2018. Pritet nga Komandanti i KDS, Gjeneral Brigade Prof. Asoc. Bajram Begaj.

KLSM 2018 / SCSDS 2018 Main Calendar

Shtypi në FA

GAZETA  USHTRIA    REVISTA  MBROJTJA 

Strukturat në FA

      Ministria e Mbrojtjes
      Shtabi i Përgjitshëm
         Forca Tokësore
           Forca Ajrore
           Forca Detare
    Komanda Mbështetëse